Over ons

Bent u op zoek naar een dierenarts die gespecialiseerd is in de behandeling van kleine huisdieren zoals konijnen, honden, katten, duiven, hamsters en cavia's? Ook voor de vaccinatie en ontworming van uw paard, schaap en geit kunt u terecht bij Tineke Ossieur in Machelen aan de Leie, een deelgemeente van Zulte. Zij beschikt over een eigen operatiekwartier en is beschikbaar voor allerlei ingrepen en behandelingen. Uw geliefde huisdieren zijn bij haar in goede handen.

De praktijk van Tineke Ossieur bevindt zich op de plaats waar voorheen de apotheek in Machelen was. Kom gerust langs, enkel op afspraak.

Vertoont uw huisdier ziektesymptomen? Dierenarts Tineke Ossieur is gespecialiseerd in verschillende ingrepen en therapieën. U kunt natuurlijk ook op haar rekenen voor de vaccinatie van uw huisdier. Geen cash? Betaal met Bancontact!

Bij dierenartspraktijk Tineke Ossieur kunt u terecht voor tal van behandelingen en diergeneeskundige ingrepen. Moet uw huisdiertje geopereerd worden? Tineke Ossieur beschikt over een professioneel en volledig uitgerust operatiekwartier. Moet uw huisdier gehospitaliseerd worden? Ze beschikt over alle faciliteiten om het hier dag en nacht in alle comfort te laten verblijven. De medicatie voor uw huisdier is bovendien meteen beschikbaar en u kunt zonder problemen met bankkaart betalen! Geraakt u niet tot hier met uw ziek dier? Bel dan voor een huisbezoek.

Is je lieve huisdier wat ziek? Dan kan je steeds terecht bij dierenarts Tineke! Onze Moonwoodgeuren zorgen alvast voor een aangename en rustige geurbeleving.

Tineke Ossieur

  • Dierenarts

Onze pluspunten!

  • Steeds bereikbaar
  • Uitgeruste praktijk
  • Huisbezoeken